SocioPack

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is onze verpakkings- en assemblage-afdeling, SocioPack. Hier worden minder complexe en repeterende werkzaamheden – zoals labelen, inpakken en assembleren – uitgevoerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor de ruim 25 medewerkers die hier werkzaam zijn betekent dit dat ze een volwaardige baan hebben en kunnen deelnemen aan de maatschappij. Eventueel kunnen deze stille krachten doorgroeien en invulling geven aan een baan in het primair productieproces. Voor De Mercuur betekent dit dat we invulling kunnen geven aan onze maatschappelijke rol én dat we minder complexe werkzaamheden op een kosteneffectieve manier kunnen laten uitvoeren. 

Logo sociopack
Werkplaats- De Mercuur

Uw werkzaamheden uitbesteden aan SocioPack?

Om alle medewerkers van SocioPack daadwerkelijk van werk te kunnen voorzien, nemen we ook minder complexe en repeterende werkzaamheden van andere bedrijven aan. Ook voor uw bedrijf zijn er mogelijkheden om werkzaamheden uit te besteden aan de werknemers van SocioPack. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Uw betrouwbare specialist in halffabricaten

Neem contact op