Werkwijze

Wanneer de klant direct een aanvraag naar ons stuurt, controleren wij de deze op de haalbaarheid. Accepteert de klant onze aanbieding? Dan beginnen wij met het project. We maken de nodige matrijzen en eventuele snij-files. Informatie over bijvoorbeeld het monteren van de producten staat allemaal in de stuklijst. Is het prototype goedgekeurd? Pas na goedkeuring van het prototype door de klant beginnen wij met het maken en leveren van het product.

One-stop-source

We willen een one-stop-source leverancier voor u zijn. Dat houdt in dat we een compleet product willen leveren. Bewerkingen die wij niet zelf kunnen uitvoeren, zoals lassen, poedercoaten en verzinken, besteden wij uit aan onze partners en co-engineers die dezelfde marktbenadering en filosofie hanteren.

Prototypen

Om u snel van prototypen te kunnen voorzien en een kosten effici├źnte productie te kunnen garanderen, worden de gereedschappen in eigen beheer vervaardigd. Een groot voordeel is dat eventuele aanpassingen al in het ontwerpstadium kunnen worden aangepast. Het resultaat? Een product dat sneller ge├»ntroduceerd kan worden.

Goed om te weten

Als professionele toeleverancier hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid. En die nemen we serieus. Zo voeren we een actief beleid rondom veiligheid, gezondheid, circulariteit en milieubescherming. Daarnaast gelden er voor al onze medewerkers gelijke kansen en krijgen ze een eerlijke behandeling, waarbij de mensenrechten van de VN worden gerespecteerd

Uw betrouwbare specialist in halffabricaten

Neem contact op